Hos Vinkler Låse & Sikring tilbyder vi alt inden for låseservice. Vi kører ud til alle områder af Nordsjælland og Storkøbenhavn, på alle tider af døgnet, når du har brug for en låsesmed.

Hvad er låseservice?

Låseservice er den service, du kan få udført af en låsesmed.

låseservice

Det omfatter:

  • Montering af låse
  • Oplukning af låse
  • Skift af låse
  • Reparation af låse
  • Omlægning af låse

 

En låsesmed kan også både rådgive om og montere alarmsystemer og sikringssystemer til boliger, institutioner og virksomheder.

Læs mere om opsætning af alarmsystemer her.

Færre indbrud skyldes låseservice og nabohjælp

Med vores låseservice kan vi øge sikkerheden hos dig. I Danmark rapporteres færre og færre indbrud årligt. Det skyldes bl.a., at flere får sikret sin bolig med ordentlige låse og alarmer.

Derfor tilbyder vi også et gratis sikkerhedstjek af dit hjem eller virksomhed. Her gennemgår vi ud fra en grundig tjekliste, hvor sikker din bolig er, og hvad der eventuelt kan forbedres.

Vi tjekker blandt andet, om dine cylindre stadig er intakte, om der er en stålrigel på dine låse og om låsene er fastgjort korrekt.

Læs mere om vores sikkerhedstjek her – eller send en besked i kontaktformularen med det samme.

Se hvor mange indbrud der er i din kommune her.

Reparation af låse

Er din lås defekt eller gået i stykker?

Låse slides løbende og kan blive for gamle. Du kan også have behov for at få repareret din lås, hvis den er blevet ødelagt under indbrud, eller hvis din nøgle er knækket inde i låsen.

Vi kan hjælpe dig med reparation af alle typer låse.

Omlægning af låse

Har du mistet dine nøgler, lånt din nøgle ud uden at få den igen, eller er du flyttet i en ny bolig?

Så kan det være en god idé at få lagt dine låse om. Du kan vælge at få omlagt alle dine låse, så din éne nøgle passer til alle dine døre til både kælder, loft og postkasse.

Låsesmed priser

Har du behov for at få skiftet din lås?

I Vinkler Låse & Sikring kan vi hjælpe dig med alle typer låser, alt fra hængelåse og trepunktslåse til de helt traditionelle. Har du smækket dig selv ude, kan du få fat på os på 81 610 610 døgnet rundt – Læs mere om oplukning af låse og udskiftning af lås pris her.

Vi tilbyder også sikringsservice som TV-overvågning.

Kontakt Vinkler Låse & Sikring – Professionel låseservice

I Vinkler Låse & Sikring har vi døgnservice. Derfor kan du altid få fat på os på tlf.  81 610 610. Står du ikke med et akut problem, er du meget velkommen til at sende en besked til os i kontaktformularen.

Service af låsekasse med besætning på hoveddør og bagdør.

★★★★★
5 5 1
Super god service og et perfekt udført arbejde

skift af nøgler

★★★★★
5 5 1
det hele forløb perfekt

Låseservice af kasselås på havedør.

★★★★★
5 5 1
Fik hurtig og god betjening

Lås borret op og ny cylinder

★★★★★
5 5 1
Professionel, yderst venlig og serviceminded låsesmed. Årsagen til at tilfredshed lander på en karakter på 4 og ikke 5 skyldes, at problemet korrekt først forsøgtes løst via brevsprække, der ligesom dør tog lidt skade ved den vanskelige operation. Jeg har således ikke noget at sige på det.. 3 gratis nøgler fulgte overraskende med cylinder som jeg ikke har oplevet før ved fortidige operationer

Ekstra Nøgler og justering af lås

★★★★☆
4 5 1
Det gik fint