Låseservice

Hos vinkler låse & sikring tilbyder vi alt indenfor låseservice. Vi kører ud til alle områder af Nordsjælland og Storkøbenhavn, på alle tider af døgnet, når du har brug for en låsesmed. Vi ved nemlig, at behovet for en låsesmed kan opstå på ubelejlige tidspunkter af døgnet.

Ring på tlf. 81 61 06 10, og vi hjælper dig så hurtigt vi kan, ligemeget om solen for længst er gået ned.

Hvad er låseservice?

Låseservice er den service, du kan få udført af en låsesmed. Låseservice er oftest noget man finder nødvendig i akutte situationer, hvor professionel hjælp er nødvendig. Det er dog ikke kun tidspunkter som disse, hvor der er brug for låseservice, udført af en låsesmed.

låseservice

Det omfatter nemlig også:

  • Montering af låse
  • Oplukning af låse
  • Skift af låse
  • Reparation af låse
  • Omlægning af låse


Har du brug for hjælp og rådgivning omkring opsætning af alarmer?

Hos Vinkler låse & sikring kan vi også rådgive dig om alarmsystemer, hvad enten det er til bolig, institutioner eller virksomheder. Vi står klar til at sikre dig, så uvedkommende når at blive stoppet i deres indtrængen.

Læs mere om opsætning af alarmsystemer her.

Hvem udfører arbejdet?

For at kunne udføre låseservice, er man nødsaget til at være certificeret låsesmed. En låsesmed skal derfor igennem forskellige forløb over 4½ år, der alle skal bestås, før den enkelte kan udføre låseservice på lovlig og korrekt vis.

Derfor er man som certificeret låsesmed, også uddannet indenfor både adgangskontrolsystemer og forskellige alarm- og sikringssystemer.

Hos Vinkler låse & sikring er vi alle certificerede låsesmede, hvilket er din garanti for et udførligt stykke arbejde – ligemeget hvad du har behov for.

Her kan du læse mere omkring de danske låsesmede.

Færre indbrud skyldes bedre sikring og nabohjælp

Med vores låseservice kan vi øge sikkerheden hos dig. I Danmark rapporteres færre og færre indbrud årligt. Det skyldes bl.a., at flere får sikret sin bolig med ordentlige låse

Gratis sikkerhedstjek til dig og din bolig 

Det kan derfor have stor betydning for dig og din bolig, hvis ikke de rigtige foranstaltninger er blevet. Derfor tilbyder vi også et gratis sikkerhedstjek af dit hjem eller virksomhed. Her gennemgår vi ud fra en grundig tjekliste, hvor sikker din bolig er, og hvad der eventuelt kan forbedres.

Vi tjekker blandt andet, om dine cylindre stadig er intakte, om der er en stålrigel på dine låse og om låsene er fastgjort korrekt.

Læs mere om vores sikkerhedstjek her – eller send en besked i kontaktformularen med det samme.

Se hvor mange indbrud der er i din kommune her.

låseservice indbrud

Reparation af låse

Er din lås defekt eller gået i stykker?

Låse slides løbende og kan blive for gamle. Du kan også have behov for at få repareret din lås, hvis den er blevet ødelagt under indbrud, eller hvis din nøgle er knækket inde i låsen.

Vi kan hjælpe dig med reparation af alle typer låse.

Omlægning af låse

Har du mistet dine nøgler, lånt din nøgle ud uden at få den igen, eller er du flyttet i en ny bolig?

Så kan det være en god idé at få lagt dine låse om. For at gøre din hverdag lidt lettere, kan du vælge at få omlagt alle dine låse, så din éne nøgle passer til alle dine døre til både kælder, loft og postkasse.

Priser

Har du behov for at få skiftet din lås?

I Vinkler Låse & Sikring kan vi hjælpe dig med alle typer låser, alt fra hængelåse og trepunktslåse til de helt traditionelle. Har du smækket dig selv ude, kan du få fat på os på 81 610 610 døgnet rundt – Læs mere om oplukning af låse og udskiftning af lås pris her.

Effektiv tv-overvågning

Hvis du har gået med tanken om at investere i tv-overvågning til dit hjem, kan vi også rådgive og hjælpe dig med det.
Vi ved med sikkerhed, at tv-overvågning er en af de mest effektive måder at sikre sin bolig eller virksomhed på. De fleste uvedkommende gæster frygter nemlig denne form for sikring særdeles, da chancen for at finde dem stiger markant.

Du kan læse mere omkring vores tv-overvågning her.

Kontakt Vinkler Låse & Sikring – Professionel låseservice

I Vinkler Låse & Sikring har vi døgnservice. Derfor kan du altid få fat på os på tlf.  81 61 06 10. Står du ikke med et akut problem, er du meget velkommen til at sende en besked til os i kontaktformularen.

Service af låsekasse med besætning på hoveddør og bagdør.

★★★★★
Super god service og et perfekt udført arbejde
- R&R HANDEL ApSv

skift af nøgler

★★★★★
det hele forløb perfekt
- AU2LAKERING.DK

Låseservice af kasselås på havedør.

★★★★★
Fik hurtig og god betjening
- Marie Pedersen

Lås borret op og ny cylinder

★★★★★
Professionel, yderst venlig og serviceminded låsesmed. Årsagen til at tilfredshed lander på en karakter på 4 og ikke 5 skyldes, at problemet korrekt først forsøgtes løst via brevsprække, der ligesom dør tog lidt skade ved den vanskelige operation. Jeg har således ikke noget at sige på det.. 3 gratis nøgler fulgte overraskende med cylinder som jeg ikke har oplevet før ved fortidige operationer
- Benedicte Heltoft

Ekstra Nøgler og justering af lås

★★★★☆
Det gik fint
- LYNGBY BILLEDCENTER ApS