Låsesmed i juletiden  – Vi oplukker alle timer på døgnet

Låst ude efter julefrokosten? Har du haft en sjov aften, men været en smule glemsom eller uheldig?

Bare rolig, vi er forberedte. Det sker for tusindvis af juleglade danskere hvert år. Heldigvis kan vi hurtigt være på din adresse og hjælpe dig.

Du oplukker bare juleøllen, så oplukker vi din dør.

Låsesmed efter julefrokost: Ring til os på 81 610 610

Er det i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, det brænder på, kan vi være hos dig inden for 30 minutter. Alt du skal gøre er at ringe til os på 81 610 610 og fortælle os din adresse.
Vi har døgnåbent og du kan derfor altid få fat i en af vores låsesmede. Er låse-opgaven ikke presserende, er du også meget velkommen til at sende en besked i kontaktformularen til venstre.

Priser for oplukning af din dør:
Fra 8-16: 700 kroner.
Fra 16-8: 1000 kroner.
Moms er inkluderet i prisen, men det er eksklusiv materialer.

Uanset om du har smækket dig ude af din bolig eller fra arbejdet efter julefrokosten klarer vi alle låse på skånsom vis. Det betyder, at vi din dør vil være i samme stand som før, efter vi har oplukket låsen.

Få tjekket dine låse i juletiden – gratis sikkerhedstjek

Desværre er julen ikke altid kun liv og glade dage. Julen er højsæson for indbrud i Danmark. Og hvad er mere ærgerligt end at komme tilbage fra en lang gåtur med familien og opdage, at huset er tømt for værdier og julegaver?

Derfor kan det være en god idé at tale med en låsesmed i julen og få tjekket dine låse, inden juletiden går rigtigt i gang. På den måde kan du være på forkant med sikkerheden.

I Vinkler Låse & Sikring tilbyder vi dig et gratis sikkerhedstjek af dit hjem eller virksomhed. Vi gennemtjekker hele huset ud fra vores grundige tjekliste. Det kan være, at der er behov for, at din lås til terrassedøren eller kælderen skal skiftes eller, at der skal opsættes ekstra indvendige låse eller alarmer.

Når vi har gennemgået alle hjørner og kroge for eventuelle sikkerhedsmangler, tilbyder vi dig både rådgivning til den eventuelle forbedring af din bolig eller et uforpligtende tilbud.

Målet er, at din bolig skal være svær for indbrudstyven at komme ind i, så du og din familie kan føle sig tryg i juletiden.

Ring til din låsesmed i julen på 81 610 610 og bestil et gratis sikkerhedstjek i dag.

Læs 7 gode råd til at undgå indbrud i julen

Låsesmed i julen - undgå indbrud