Få et uforpligtende tilbud

  Få et gratis sikkerhedstjek af din bolig eller firma

  Som en ekstra service tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemgår dit hjem eller din virksomhed i Lyngby, Gentofte, Holte, Charlottenlund og omegn.

  Du får tjekket dine eksisterende løsninger, får rådgivning omkring eventuelle mangler, svage punkter og mulige forbedringer.

  Vi arbejder ud fra understående tjekliste, som du også selv kan bruge. Et sikkerhedstjek er også en mulighed for til at stille dig selv spørgsmål.

  Når vi har gennemgået dit hjem eller din virksomhed, så giver vi gerne rådgivning og et gratis uforpligtende tilbud, på en løsning, der udbedrer det, vi er nået frem til, der eventuelt skal laves.

  Tjek en 13’er

  1. Er dine cylindre blevet udskiftet inden for de sidste 10 år? Cylinderen bør udskiftes, da den daglige brug gennem  10år nedsætter låsenes sikkerhed betydeligt.
  2. Er låse og slutblik korrekt og sikkert fastgjort? Skal fejl udbedres? – hvis du ikke selv kan udføre arbejdet, bør du kontakte en fagmand.
  3. Er rigelstykket udefra skjult, når døren er lukket?
  4. Kan der monteres en stålskinne i hele dørens højde?
  5. Er der 2 låse på alle yderdøre?
  6. Bør du montere ekstra låse?
  7. Er der en stålrigel på hver lås?
  8. Bør du udskifte de låse, der ikke er forsynet med stålrigel?
  9. Måler rigelen mindst 21 mm i låst stilling (fra stolpe til rigelens forkant)?
  10. Bør du overveje at udskifte låsen til en godkendt lås?
  11. Har mindst en af låsene nøgle både udvendig og indvendig? Hvis ikke, er låsen ikke udesikker, og en tyv, der har brudt ind gennem et vindue, kan låse sig ud af hoveddøren.
  12. Flugter cylinder og cylinderring med hinanden?Stikker cylinderen mere end 2 mm ud, bør cylinderringen udskiftes til en ny i korrekt højde.
  13. Er der lås på din terrasse- og/eller kælderdør?
   Da dette er de mest anvendte adgangsveje for indbrudstyve, er det vigtigt, at disse er sikret korrekt. Husk også at kontrollere dine vinduer.

  Få dit sikkerhedtjek

  Vinkler Låse & Sikring rykker ud i Lyngby, Gentofte, Holte, Charlottenlund, Virum, Nærum, Rudersdal,  Skodsborg, Vedbæk, Klampenborg, Ordrup, Hellerup, Vangede og omegn. Ellers er du hjertelig velkommen til at ringe og høre, om vi dækker dit område.