Opbevar dine værdier sikkert!

Overvejer du at anskaffe dig et brand- og værdiskab? Der er mange ting, du skal overveje, og det er derfor en god idé at få professionel vejledning inden du beslutter dig for, hvad du skal købe.

Hvad skal værdiskabet beskytte mod?

Hvis du er privatperson, vil du måske gerne beskytte personlige dokumenter og genstande med stor affektionsværdi mod brand.

Som virksomhed kan du have brug for at beskytte fortrolige dokumenter, kontanter eller måske medicin-opbevaring.

Uanset om du er virksomhed eller privatperson, er det vigtigt, at du tjekker om dit forsikringsselskab stiller krav til værdiskabet.

Overvej også om dit værdiskab kun skal beskytte mod tyveri, eller om det også skal beskytte mod brand.

Værdiskabe fås i mange forskellige typer og størrelser. Du kan vælge mellem værdiskabe eller pengeskabe der lille og diskret til dokumenter og mindre værdigenstande. Du kan også få et større pengestykker til smykker, arvestykker og andre værdifulde genstande.

Få hjælp til at finde det rette skab

Flere og flere hjem anskaffer sig et brandskab, så de kan sikre vigtige papirer, data og værdifulde genstande, hvis der opstår brand.

Vinkler Låse & Sikring rykker ud i Lyngby, Gentofte, Holte, Charlottenlund, Virum, Nærum, Rudersdal, Skodsborg, Vedbæk, Klampenborg, Ordrup, Hellerup, Vangede og omegn. Ellers er du hjertelig velkommen til at ringe og høre, om vi dækker dit område.

Vi hjælper dig gerne med information, råd og vejledning, så du finder det brand- og værdiskab, der passer til netop dit behov.

Kontakt os

Ring til os i dag på 81 610 610, og få mere at vide om, hvilke muligheder du har for at beskytte vigtige ejendele med brand- og værdiskabe.