Uheld sker på alle tider af døgnet. Derfor har vi også valgt at stå til rådighed for dig som kunde, også selvom solen er gået ned.

Har du låst dig selv ude? ring til os på Tlf. 81 61 06 10, og vi kommer så hurtigt vi kan.

Hjælp til både private og erhverv

Som erfaren låsesmed ved vi, hvor kritisk det kan være ikke at kunne komme ind. Særligt på tidspunkter af døgnet, hvor hjælpen ikke er lige om hjørnet.

Derfor tilbyder vi både at hjælpe dig, der ikke kan komme ind derhjemme, eller erhvervskunder der har store adgangskontrolsystemer installeret. Det er vigtigt at, de fungerer – alle døgnets timer. Når der er brug for det, rykker vi derfor ud indenfor 30 minutter, uanset hvad klokken har slået.

Priser for låsesmed døgnservice

Hvis du har brug for hjælp når solen er gået ned, har vi en timepris på 1000 kr. inklusiv moms.

Vi bestræber os selvfølgelig efter at gøre det så hurtigt som muligt, men skulle det ske at opgaven kræver mere end en time, vil timelønnen efter den første time være på 700 kr.

Vi kan også hjælpe dig med

Vi er et erfarent firma der arbejder på at levere effektivt og kvalitetssikret arbejde til alle vores kunder. Ud over at være en låsesmed med døgnservice, yder vi også services i form af hjælp til:

Har du brug for hjælp til noget af ovenstående, kan du give os et kald på 81 61 06 10, eller sende os en mail på info@vinklerlaase.dk. Så finder vi i fællesskab en løsning.

Låsesmed Virum

Se hvor mange indbrud der har været i din kommune her. 

Ingen opgave er for lille til os

Om du er erhvervskunde eller privatperson er for os ligegyldigt. Giver du os et kald, skal vi gøre vores bedste for at komme dig/jer til undsætning, så hurtigt vi kan.

God service er ikke noget vi tager let på, og vi ved derfor også, hvilken frustrerende situation det er, hvis man har smækket sig ude eller ikke kan komme ind af andre årsager.

Derfor forsøger vi at få dig igennem frustrationen så smertefrit som muligt.

Døgnservice både i København og Nordsjælland

Hvad enten du befinder dig i København, Storkøbenhavn eller Nordsjælland, rykker vi ud og hjælper dig der har brug for en låsesmed døgnservice.

Vi er som virksomhed selv beliggende i Lyngby, men med en hverdag på farten, er det ikke noget problem at nå ud til dig inden 30 minutter.

Vi ved der bliver talt sekunder, når uheldet er ude.

Hvis du har brug for akut hjælp, eller bare har spørgsmål til andet, er du velkommen til at ringe på tlf 81 61 06 10, eller smide en mail på info@vinklerlaase.dk