Din lokale låsesmed Charlottenlund

Er uheldet ude og står du nu fortabt i opgangen eller forhaven?

Fortvivl ej. Vinkler Låse & Sikring er din lokale låsesmed Charlottenlund. Vi brænder for at hjælpe dig, hvad end du har smækket dig ude af dit hjem eller på arbejdet.

Det tager os aldrig mere end 30 minutter, fra du ringer til os, til vi er ved din dør. Dét er fordelen ved en lokal låsesmed.

Har du lukket dig ude? Ring til os på 81 610 610

Hvis du har smækket dig ude, glemt nøglerne, eller er din dør gået i baglås, kan vi hjælpe dig med oplukning af din lås. Vi har aldrig for travlt til at hjælpe dig.

Med Vinkler Låse & Sikring kan du booke en låsesmed hurtigt og smertefrit hele døgnet rundt. Vores døgnservice sikrer, at du aldrig vil stå midt om natten lukket ude af dit hjem.

Har du akut brug for en låsesmed til oplukning, skal du blot taste 81 610 610 på din telefon, og vi rykker ud til dig inden for 30 minutter.

Vores priser er konkurrencedygtige og fornuftige.

Priser på låsesmed Charlottenlund

Fra kl. 8-16 koster oplukning med låsesmed Charlottenlund 700 kr. eksklusiv materialer.

Fra kl. 16-8 skal du af med 1000 kr. eksklusiv materialer.

Smækket dig ude på en helligdag?

Desværre sker uheld ikke kun på almindelige hverdage. Derfor har vi naturligvis åbent alle ugens dage, også på helligdage.

I weekender og på helligdage koster oplukning af låse 1000 kr. eksklusiv materialer.

Er du ikke bosat i Charlottenlund, Gentofte Kommune, men en anden del af København eller Nordsjælland, kan du stadig benytte dig af vores låsesmede. Se den fulde liste af byer, vi kører ud til, her.

Føl dig tryg i dit hjem – Få effektiv TV-overvågning

Har du været udsat for indbrud i dit hjem? Eller føler du dig bare ofte utryg derhjemme?

Et af de nyeste og mest effektive tiltag mod indbrud og hærværk er TV-overvågning. Vinkler Låse & Sikring udbyder både rådgivning om og montering af TV-overvågning. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på 81 610 610.

Læs mere om TV-overvågning her.

Låsesmed Charlottenlund