Vinkler Låse & Sikring – din låsesmed Gentofte

Er du på udkig efter en låsesmed Gentofte? Så er du kommet til den rigtige side. Vi sidder klar ved telefonerne på 81 610 610.

Vi er et lille og dygtigt team af låsesmede, med stor erfaring med alle typer låse og alle de låse-problemer, der kan opstå i dit hjem eller din virksomhed. Vi er en lokal virksomhed, og derfor er vi altid hurtige til at rykke ud til dig med en låsesmed i Gentofte Kommune.

Vi hjælper dig med:

  • Oplukning af alle typer låse til døre
  • Reparation af låse
  • Montering af låse
  • Omlægning af låse

Har du akut brug for en låsesmed Gentofte?

Har du akut brug for en låsesmed i Gentofte? Bare rolig, vi har åbent i alle døgnets timer og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig. Ring til os på 81 610 610, fortæl os din adresse, og vi er hos dig inden for 30 minutter.

Det er ikke så ualmindeligt, at ens dør går i baglås, man glemmer nøglerne eller smækker sig selv ude. Tro os – ellers ville vi ikke have et arbejde.

Vi ved, at det desværre sker på alle tider af døgnet, også i weekender og på helligdage. Derfor tilbyder vi døgnservice i Gentofte til konkurrencedygtige og behagelige priser.

Priser for oplukning af låsesmed Gentofte:
Fra kl. 8-16: 700 kr.
Fra kl. 16-8: 1000 kr.
(priserne er eksklusiv materialer)

Vi passer på din dør og lås

Din dør er udsat, når din lås skal fikses. I Vinkler Låse & Sikring har vi grundig erfaring med oplukning af låse uden beskadigelse af døre. Vi oplukker din lås omhyggeligt og nænsomt, så du ikke også skal punge ud for en ødelagt dør.

Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for dig, kan du enten ringe til os på 81 610 610, kontakte os på vores mail info@vinklerlaase.dk eller sende en besked i kontaktformularen til venstre.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Låsesmed til bolig og erhverv

Vores låsesmede yder både services til privatboliger og erhverv.

Vi har stort fokus på sikkerhed og tilbyder dig derfor også et gratis, uforpligtende sikkerhedstjek. Ud fra en grundig tjekliste gennemgår vi din bolig eller virksomhed for mulige mangler og svage led.

Er du ikke bosat i Gentofte? Bare rolig, vi kører også ud til andre områder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Se den fulde liste af byer vi rykker ud til her.

Din sikkerhed og tryghed er omdrejningspunktet for vores arbejde. Derfor tilbyder vi også andre services, der giver dig sikkerhed i din bolig eller din virksomhed.

Læs mere om brand- og værdiskabe, alarmopsætning, elektronisk adgangskontrol og TV-overvågning.

Låsesmed Gentofte