Mangler du en låsesmed Lyngby? Ring til os på 81 610 610

Vinkler Låse & Sikring er et hold af to låsesmede, der står klar til at hjælpe dig med alt fra montering, reparation, omlægning eller oplukning af låse. Vi er en lokal virksomhed beliggende centralt i Lyngby, og derfor er vi altid hurtigt ude til at hjælpe dig.

Er det ikke en hastesag, kan du også sende os en mail på info@vinklerlaase.dk eller smide en besked i kontaktformularen til venstre.

Døgnservice – Vi hjælper dig på alle tider af døgnet

Har du smækket dig selv ude, glemt nøglerne eller er døren gået i baglås?

Når uheldet er ude, skal det være let og smertefrit at kontakte en låsesmed. Derfor kan vi kontaktes på alle tider af døgnet. Vi rykker hurtigt ud og du kan altid regne med, at vi er hos dig inden for 30 minutter. Vores låsesmede sørger for det hele, og du skal ikke bekymre dig om, om vi mon kan klare lige den lås, du har. Vi har omfattende erfaring med alle låsetyper, både traditionelle låse, trepunktslåse og hængelåse.

Vi udfører vores arbejde meget omhyggeligt og sørger for ikke at beskadige din dør, når vi lukker dig ind.

Ring til os på: 81 610 610

Priser for oplukning af låsesmed Lyngby:
Mellem kl. 8-16: 700,-
Mellem kl. 16-8: 1000,-

(Priserne er eksklusiv materialer.)

Er det weekend og har du brug for en låsesmed Lyngby?

Vinkler Låse & Sikring står også klar til at hjælpe dig med en låsesmed i Lyngby på både helligdage og i weekender for kun 1000 kr på alle tidspunkter af døgnet.

Låsesmed til all typer døre i bolig og erhverv – Vi rykker ud til både privatboliger og erhverv

Som glasur på kagen kan du også få et gratis sikkerhedstjek af din virksomhed eller bolig. Vores låsesmed kigger på de løsninger, du har i dag og rådgiver dig om eventuelle sikkerhedsbrister. Læs mere om vores sikkerhedstjek her.

Befinder du dig ikke i Lyngby Kommune, men i andre dele af Storkøbenhavn eller Nordsjælland, kan vores låsesmed også hjælpe dig. Se listen af byer vi rykker ud til her.

Låsesmed i Lyngby