Brug for en låsesmed Virum?

Vi kan hjælpe dig med alle former for låseproblemer. Er din dør gået i baglås, er din lås defekt, har du smækket dig ude, eller mistet nøglen – så har du klikket dig det rette sted hen.

Kontakt os, din lokale låsesmed Virum på 81 610 610.

Vi er centralt placeret i Virum og kan derfor rykke ud til dig i alle døgnets timer. Efter dit opkald kan vi være hos dig på under 30 minutter.

Priser for oplukning af låsesmed

I Vinkler Låse & Sikring tømmer vi ikke din pengepung. Vi tilbyder dig fornuftige priser, også når du er i nød midt om natten.

Priser for oplukning af lås:
Fra kl. 8-16: 700 kr. ekskl. materialer
Fra kl. 16-8: 1000 kr. ekskl. materialer

Desværre sker uheld også i weekender. Derfor sidder vi også klar, når du på lørdage eller søndage har brug for en låsesmed til oplukning, reparation, omlægning eller montering af låse.

Hjælp af låsesmed til hoveddør

Uanset om det er hoveddøren til hjemmet eller arbejdet, der er problemer med, kan vores låsesmed hjælpe dig. Vores låsesmede er eksperter i alle former for låse.

Det sikrer dig, at vi efterlader din dør ubeskadiget, efter vi har oplukket låsen.

Vi udfører både låseopgaver for erhverv, privatpersoner og boligforeninger.

Låsesmed Virum efter indbrud

Desværre kan det ske, at ubudne gæster trænger sig ind i dit hjem. Det er altid ubehageligt og det kan tage på din følelse af tryghed i dit eget hjem.

Du kan forbedre sikkerheden i dit hjem ved at få installeret sikkerhedsgodkendte låse, alarmer eller TV-overvågning. Har du bestemte værdigenstande, du gerne vil sikre, kan du også anskaffe dig et værdiskab.

Alt dét og mere til kan vi i Vinkler Låse & Sikring hjælpe dig med. Du kan også få et gratis sikkerhedstjek af hele dit hjem.

Læs mere om vores services her eller ring til os på 81 610 610.

Læs mere om, hvad du kan gøre for at undgå indbrud

Låsesmed Virum